RSS
------------------------------------------------------------
Photobucket

Cover ke??

Shakir Zufayri Filed Under: Labels:
Salam Alaik...

Aku merupakan ketua editor majalah PEMBINA di sekolah aku sendri. Draf pertama telahpun kami siapkan. Banyak masalah yang kami (crew editorial) tempuh lagi2 masalah keewangan, kesuntukan masa, dan bz dengan akitiviti lain. Ape yang aku nk kongsikan ialah cover majalah [draf pertama].
Ni x konpem lagi sebab ada ramai permintaan suruh modify sket. X pelah. Aku akan buat perubahan 1 per 1. Aku boleh kongsi cover je. Yang len2 2 next tyme r...hehe...Wassalam





Links to this post | edit post

Sekian Lama...

Shakir Zufayri Filed Under: Labels:
Salam Alaik...

Hari ke hari aku semakin sibuk dengan hal dunia. Setelah sekian lama tak update blog, malasnye pun semakin menghilang. Sory kepada semua sebab dah lama x update blog nih.

Masalah Utama:-
1) Kemalasan yang memuncak
2) Sibuk dengan aktiviti lain
3) Jarang menggunakan internet pd awalnya
4) Internet lambat
5) Laptop rosak

itu je...
sekan wassalam

Links to this post | edit post