RSS
------------------------------------------------------------
Photobucket

Pancit Giler Nih

Shakir Zufayri Filed Under: Labels:
Assalamualaikum,

komunikasi berkesan


KETUA CEMERLANG, RUMAH GEMILANG, SEKOLAH TERBILANG


ice breaking

Pe kabar brader
hari ni wa nak story sama lu orang

ceritera KESUMA 2010 yang dibuat kat sekolah wa

4 hari wa berkampung kat sekolah bai
memang pancit giler
banyak keje nk wat

dalam dewan ngah dengar ceramah

tapi
seronok r jugak
drpd melepak kat rumah
baik wa buat kerja amal
dapat Pahala..Insyallah
KESUMA start hari jumaat lepas.
tiap 2 hari wa setup dewan
wa amek gambar
ngan beberapa keje lain la.

rahman
wa dapat banyak giler kawan r
memang best brader
tapi
wa sedih r bila kesuma da abes.
tengok gambar bas2 semua turun bukit an
sedih bai
explorace
niat wa bukan nak cari awek e.
wa x minat r
kalau lu orang nak baca citer kesuma, lu bkk blog nih


nak balek da

kepada peserta kesuma yan da baca post ni, yang nk gambar
insyallah wa akan upload gambar kat photobucket
nanti lu orang amek r


angkat air tuh elok2

muka ngantok jer

outreach
k

ciao
wassalam

Links to this post | edit post

Go MOZAC KNIGHTS!!! yeah

Shakir Zufayri Filed Under: Labels:
Salam Alaik,






Akhirnya sampai gak mood aku utk update blog yang x seberape nih....

Senanye, HKSBP zon selatan baru je habis... Macam biasa la, aku dalam wakil skola untuk Basketball. Untuk tahun ni, Knights x sekuat team tahun lepas, tapi, kitorang akan jadi kuat. Aku dapat rasakan bahang PHT. Nak beat sumer team kat situ. so this year, PHT kat pasir puteh. Travel jauh tu....

K, stick 2 da story.
HK zon sel tahun ni kat SAMURA.
Grouping utk Knights same2 dgn STJ, SBPIJ, and SAINS JOhor.
Alhamdulillah,
Semuanya ktorang klhkn, cume performance x brape bagus. Lagi2 tyme first match. LAwan STJ. Game memang terok habis. Kitorang menang lebih 1 point je. Mmg bad game r time tu. Tapi, the next game bru kitoang nmpk game. So, bleh kt kitorang mng besar gak r.

Then, kitorang diundi untuk second grouping. Alhamdulillah, Kitorang dapat group yang masyuk r. Smapl ngan Saser. Dipendekkan cerita, Knights terus mara dengan menang 2 game 2. Kami pun mara ke Final. In final kitorng jumpe SDAR. Da 3 tahun final jumpe team yang sme.

Malangnye,
Kitorang kalah game 2.
performance aku memang terok sangat. paling terok dalam semua game yang aku penah main start tahun lepas. Aku x score 1 point pon dalam game 2. SDAR mmg tough, tapi senanye team Knights boleh buat, cuma belum smpi msenye. dalam semua game, KNIGHTS conferm buat silly mistake. Bukan sikit, banyak sangat. 2 antara sebab kitorang x perform well dalam semua game.

so, kitorang balek MOZAC dengan silver medal balek dengan azam baru kat pasir putih nanti. UTK MEREBUT PIALA HAMDAN TAHIR. So, ak nak practice lebih lagi biar kecut semua team kt national.

Links to this post | edit post