RSS
------------------------------------------------------------
Photobucket

Hari Guru 09

Shakir Zufayri Filed Under: Labels:


Assalamualaikum.

Sambutan hari guru tahun ni di sekolah ake memang meriah. Macam-macam persembahan ada.
Ni yang nak cerita sikit kat kamu semua
Mula-mula kami ada senam robik kat court.
Pastu ader sukaneka dengan cikgu.
Macam-macam game ader. Dart, boling ragbi, macam-macam lagi.
HU2. Seronok!!!.
Then kami masuk dewan.
Majlis pun mula
Ada macam-macam persembahan. Unplug, piano solo, karaoke, tarian, sajak, seloka dan macam-macam lagi.
Lagi-lagi bila Cikgu Rosnah Karaoke.
kemudian ader potong-potong kek.
Dapat la makan secubit.
AlhamduliLLAH
Kalau ko nak tau lagi..
tanya la. So.
sempena hari guru yang indah ini, aku nak ucapkan kepada semua muallim yang mengajarku
terutamanya guru pertamaku iaitu Ibu da Ayah tercinta

Al-fatihah buat semu guru yang tersayang sebagai hadiah yang teristimewa.

Selamat hari Guru.

Salam Alaik!!



| edit post

0 Responses to "Hari Guru 09"

Post a Comment

....